ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη γιος ηγέτη της αντιπολίτευσης

Συνελήφθη γιος ηγέτη της αντιπολίτευσης
Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν το γιο του ηγέτη της ιρανικής αντιπολίτευσης Μεχντί Καρουμπί, ανακοινώθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα..

Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν το γιο του ηγέτη της ιρανικής αντιπολίτευσης Μεχντί Καρουμπί, ανακοινώθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του. Χθες το βράδυ, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας εισέβαλαν στην κατοικία του Αλί Καρουμπί και συνέλαβαν τον ίδιο καθώς και τη σύζυγό του Ναφιζέχ Παναχί", πρόσθεσε η ίδια πηγή.


Η Παναχί αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον Αλί Καρουμπί. Δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν και στην κατοικία του δεύτερου γιου του Μεχντί Καρουμπί, Χοσέιν, ο οποίος όμως δε συνελήφθη καθώς απουσίαζε τη στιγμή εκείνη.


Η ίδια πηγή τόνισε εξάλλου ότι ο Μεχντί Καρουμπί, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της αντιπολίτευσης, ο οποίος βρίσκεται υπό περιορισμό κατ' οίκον μαζί με τη σύζυγό του, είναι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.


Την ίδια τύχη έχει και ένας ακόμα ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο πρώην πρωθυπουργός Μιρ Χοσεΐν Μουσαβί καθώς και η σύζυγός του, οι οποίοι βρίσκονται υπό περιορισμό κατ΄ οίκον από τις 16 Φεβρουαρίου.