ΚΟΣΜΟΣ

Οι ληστές έφυγαν με λεία...κλωτσιές και μπουνιές

Οι ληστές έφυγαν με λεία...κλωτσιές και μπουνιές
Πρόκειται περί ληστείας σε κατάστημα κοσμημάτων καρέ-καρέ. Συνέβη στο Peterborough όταν ένας άνδρας...

Πρόκειται περί ληστείας σε κατάστημα κοσμημάτων καρέ-καρέ. Συνέβη στο Peterborough όταν ένας άνδρας εισήλθε στο κατάστημα και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του δείξει κάποια δαχτυλίδια. Πρόθυμος ο 51χρονος Chris Hopper έφερε τον δίσκο με το εμπόρευμα, όταν ένας δεύτερος άνδρας εισήλθε την ίδια στιγμή από την πόρτα και βγάζοντας ένα όπλο το έστρεψε κατ' ευθείαν στο κεφάλι του. Στο μεταξύ ο πρώτος πρόλαβε και πήδηξε πίσω από τον πάγκο σε απόσταση αναπνοής από το θύμα του.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης αντέδρασε και τον άρπαξε, τον πέταξε από την άλλη πλευρά και αστραπιαία "πηδώντας" πάνω από τον πάγκο στράφηκε βίαια εναντίον του άνδρα με το όπλο ακινητοποιώντας τον. Οι δύο δράστες προφανώς δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση από το θύμα τους και μέσα σε δευτερόλεπτα εξουδετερώθηκαν από....την έλλειψη θάρρους και τον πανικό που περιήλθαν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το χώρο άμεσα.

Έξω ακριβώς από το κατάστημα βρισκόταν ο 20χρονος γιος του ιδιοκτήτη, συνομιλώντας με ένα φίλο του, ο οποίος όταν αντιλήφτηκε το γεγονός κυνήγησε τους δύο ληστές, οι οποίοι το μόνο που αποκόμισαν ήταν κλωτσιές και μπουνιές από το ηρωικό και αχτύπητο δίδυμο.