ΚΟΣΜΟΣ

Ρουκέτα στο Ισραήλ από μαχητές της Γάζας

Ρουκέτα στο Ισραήλ από μαχητές της Γάζας
Ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξε κατοικία στην πόλη Beersheba του νότιου Ισραήλ. Δεν υπήρξαν θύματα και η κατάσταση..

Ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξε κατοικία στην πόλη Beersheba του νότιου Ισραήλ. Δεν υπήρξαν θύματα και η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Το Ισραήλ απάντησε πραγματοποιώντας αεροπορική επιδρομή στην ανατολική πόλη της Γάζας, τραυματίζοντας τρεις μαχητές.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αφού ισραηλινό τανκ άνοιξε πυρ εναντίον Παλαιστινίων στη Γάζα, σκοτώνοντας ένα άτομο. Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές 11 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ομάδα μαχητών είχε τοποθετήσει εκρηκτικά στα σύνορα, με σκοπό να επιτεθεί στη φρουρά.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μια οικία στην πόλη Beersheba υπέστη σοβαρές ζημιές από τη ρουκέτα. Μια δεύτερη ρουκέτα ερίφη κοντά στην πόλη Netivot, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου BBC.