ΚΟΣΜΟΣ

Διαμάχη για τον «πρώτο γάτο» της Βρετανίας!

Διαμάχη για τον «πρώτο γάτο» της Βρετανίας!
Εκτός από τον πριγκιπικό γάμο ένα ακόμα γεγονός ήρθε να συνταράξει...

Εκτός από τον πριγκιπικό γάμο ένα ακόμα γεγονός ήρθε να συνταράξει τους Βρετανούς. Ο γάτος ο Λάρι, που μετακόμισε πρόσφατα στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για να τα «βάλει» με τα ποντίκια που έτρεχαν ανεξέλεγκτα στην πρωθυπουργική κατοικία, δεν είναι ο Λάρι. Είναι ο Τζο!

Ένας Λονδρέζος, ο Τιμ Σάτκλιφ, ισχυρίζεται ότι ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον «έκλεψε» τον γάτο της θείας του, Μαργαρίτας, η οποία από τότε που τον έχασε τον περασμένο Οκτώβρη έχει καταρρακωθεί. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του γάτου στην πρωθυπουργική κατοικία έγινε στις 15 Φεβρουαρίου. Ο ανιψιός πιστεύει ότι αφού ο γάτος χάθηκε από το σπίτι της θείας του, βρέθηκε σε καταφύγιο ζώων και στη συνέχεια έγινε ο «πρώτος γάτος» της χώρας.

Για να τον πάρει πίσω, ο νεαρός άνοιξε σελίδα στο Facebook για να προωθήσει την εκστρατεία του εναντίον του «απαγωγέα-πρωθυπουργού».

Περίπου 500 άνθρωποι έχουν γίνει μέλη του γκρουπ στο Facebook, εκ των οποίων πολλοί είναι αυτοί που έχουν στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στη σελίδα του Κάμερον, ζητώντας του να επιστρέψει τον γάτο στην πραγματική του ιδιοκτήτρια.

Ο ίδιος ο Τιμ γράφει: «Παραλίγο να πεθάνω όταν τον είδα στις εφημερίδες. Βρήκα μερικές τρίχες του στον καναπέ, οπότε μπορούμε να αποδείξουμε ότι είναι πράγματι ο Τζο με τη μέθοδο του DNA».

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι δύο βρετανικές εφημερίδες που φιλοξένησαν την εν λόγω είδηση έχουν αποσύρει τα δημοσιεύματα από τις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις!

Διαβάστε επίσης:

Ενας γάτος στην “υπηρεσία” του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας