ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερα παιδιά πνίγηκαν σε χείμαρρο

Τέσσερα παιδιά πνίγηκαν σε χείμαρρο
Τραγικό θάνατο βρήκαν τα τέσσερα από το επτά παιδιά μιας οικογένειας...

Τραγικό θάνατο βρήκαν τα τέσσερα από το επτά παιδιά μιας οικογένειας στις ΗΠΑ, όταν ανατράπηκε η άμαξα στην οποία επέβαιναν και έπεσαν στα ορμητικά νερά χειμάρρου που είχε πλημμυρήσει εξαιτίας των βροχοπτώσεων.

Η οικογένεια ανήκει στην κοινότητα των Amish, οι οποίοι ακολουθούν ένα αυστηρό χριστιανικό δόγμα και δεν αποδέχονται την τεχνολογική πρόοδο. Ζουν στο σκοτάδι, αφού δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα, καλλιεργούν τη γη και είναι κτηνοτρόφοι. Επίσης, έχουν κρατήσει το ντύσιμο των Ολλανδών προγόνων τους, που έφτασαν στην Αμερική τον 18ο αιώνα.

Προφανώς, η οικογένεια δεν είχε ακούσει την προειδοποίηση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την έντονη βροχόπτωση και επιστρέφοντας στο σπίτι τους χθες το βράδυ με την άμαξα που την έσερνε το άλογό τους βρέθηκαν μέσα στον πλημμυρισμένο χείμαρρο.

Η άμαξα μέσα σε δευτερόλεπτα ανατράπηκε και τα τέσσερα παιδιά έπεσαν στο νερό, η στάθμη του οποίου είχε ανέβει αρκετά. Οι γονείς άρχισαν αμέσως να ψάχνουν τα παιδιά τους, αλλά μάταια.

Ώρες αργότερα οι διασώστες βρήκαν τα άψυχα σώματα των τριών παιδιών που είχαν παρασυρθεί από τα νερά. Οι ηλικίες τους ήταν 5 μηνών, 5 ετών και 8 ετών. Η τέταρτη σορός βρέθηκε το επόμενο πρωί.