ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Σκότωσε νήπιο γιατί η μαμά του δεν τον άφηνε να παρκάρει!

ΣΟΚ: Σκότωσε νήπιο γιατί η μαμά του δεν τον άφηνε να παρκάρει!

Ένα δίχρονο κοριτσάκι πλήρωσε πολύ ακριβά τη διαμάχη της μαμάς του με έναν άνδρα που ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Ο άνδρας έβγαλε το μωρό από το καρότσι του και το πέταξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα εκείνο να χάσει τη ζωή του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Ο δράστης ήθελε να παρκάρει δίπλα σε μία στάση λεωφορείου στο Πεκίνο, όπου στεκόταν η μητέρα με το μωρό στο καρότσι. Εκείνη την ώρα η γυναίκα φρόντιζε το κοριτσάκι και αρνήθηκε να μετακινηθεί ώστε ο άνδρας να παρκάρει, όπως γράφουν οι «Times του Πεκίνου», επικαλούμενοι αυτόπτη μάρτυρα.

Τότε ο Han, ο δράστης, βγήκε από το αυτοκίνητό του, χτύπησε τη γυναίκα και στη συνέχεια έβγαλε το μωρό από το καρότσι και το πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

«Το κοριτσάκι δεν ακούστηκε καθόλου όταν έπεσε, δεν έβγαλε ούτε μια κραυγή πόνου, ούτε ένα κλάμα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ακόμα ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο βγήκε από το αυτοκίνητό του και χτύπησε και αυτός τη μητέρα! Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο αμάξι κι έφυγε, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η μητέρα μετέφερε άμεσα το κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αλλά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εκείνο εξέπνευσε καθώς μεταφερόταν σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η αστυνομία εντόπισε τον Han και τον συνέλαβε. Όπως αποκαλύφθηκε είχε βγει πριν από λίγους μήνες από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή για κλοπή.

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα, είναι πιθανό να του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να του επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή, σύμφωνα με τον κινεζικό νόμο, τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο.