ΚΟΣΜΟΣ

Βλαδιμίρ Πούτιν: Μας δείχνει υπερήφανος τον λούτσο του

Βλαδιμίρ Πούτιν: Μας δείχνει υπερήφανος τον λούτσο του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας δημοσιεύει φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία.Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αδυναμία στα σπορ και θέλει να το δείχνει. Πρόσφατο χόμπι, το ψάρεμα λούτσων.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης εμφανίζεται ο ρώσος πρόεδρος να γελάει, αφού ψάρεψε ένα λούτσο , βάρους 21 κιλών και οι φωτογραφίες τον δείχνουν άλλοτε ημίγυμνο, άλλοτε ντυμένο και περήφανο για την ψαριά του.

Στην εκδρομή συμμετείχε και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ που μάλλον δεν φάνηκε τόσο τυχερός στο ψάρεμα και γι' αυτό προτίμησε να ψυχαγωγηθεί φωτογραφίζοντας το τοπίο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ότι οι «υπέροχες» φωτογραφίες του πρωθυπουργού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της προεδρίας.

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο –χωρίς να διευκρινίζεται εάν είναι μεταξύ αυτών που τραβήχτηκαν από τον Μεντβέντεφ– εικονίζεται ο Πούτιν, γυμνός από τη μέση και πάνω, να ψαρεύει, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με παρατηρητές, οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την εκδρομή των δύο ισχυρών ανδρών της Ρωσίας είχαν ως στόχο να αποδείξουν ότι οι δεσμοί τους παραμένουν ακόμη πολύ στενοί, διαψεύδοντας τις φήμες που κάνουν λόγο για εντάσεις στη σχέση τους.