ΚΟΣΜΟΣ

Τα πριβέ πάρτι του Καβαλιέρε σε «κοινή θέα»

Τα πριβέ πάρτι του Καβαλιέρε σε «κοινή θέα»
Στιγμιότυπα από τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του...

Στιγμιότυπα από τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του, στο Άρκορε, έφερε στο φως η ιταλική εφημερίδα «L’ Unita».

Τις οκτώ συνολικά φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν, τράβηξαν με τα κινητά τους κάποιες από τις καλλονές που συμμετείχαν στις δεξιώσεις του «Καβαλιέρε».

Η φωτογραφία που ξεχωρίζει είναι αυτή της Μπάρμπαρα Γκουέρρα, γνωστής show-girl, η οποία είναι ντυμένη σέξι αστυνομικίνα και κρατά χειροπέδες.

Σε μια άλλη, ο ατζέντης Λέλε Μόρα, για τον οποίο διεξάγεται έρευνα για προαγωγή στην πορνεία, είναι ξαπλωμένος σε ένα μεγάλο καναπέ και παίζει με έναν άλλο νεαρό καλεσμένο.

Άλλες δύο φωτογραφίες απεικονίζουν κοπέλες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ενώ στις υπόλοιπες φαίνονται γωνίες της βίλας.

Το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνεται στη δικογραφία των εισαγγελέων του Μιλάνου, για τη δίκη του «Ρούμπι Γκέιτ», που αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Απριλίου.

Η κεντροαριστερή εφημερίδα καταλήγει παραθέτοντας σκωπτικά μια πρόσφατη φράση του Ιταλού πρωθυπουργού, από συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Repubblica»: «Είμαι σαν τις καθολικές εθελοντικές οργανώσεις, βοηθάω όποιον έχει ανάγκη, πληρώνω οδοντογιατρούς και δίδακτρα, χωρίς να ζητώ κανένα απολύτως αντάλλαγμα»…