ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Πάγωσε το αίμα της όταν βρήκε στον καναπέ της...

Βίντεο: Πάγωσε το αίμα της όταν βρήκε στον καναπέ της...

Μια ανατριχιαστική έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Αμερικανών, που βρήκε έναν καναπέ στο δρόμο και είπε να τον πάρει σπίτι.


Η Holly Wright και το αγόρι της, τοποθέτησαν τον καναπέ στο σαλόνι, ωστόσο δύο μήνες μετά ανακάλυψαν ότι μέσα στον καναπέ είχε παγιδευθεί ένας βόας!

"Βρισκόταν έξω από το σπίτι κάποιου και είχε ταμπέλα "τζάμπα", πάνω. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση", δήλωσε η Wright στο ABC13.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο και αφού είχαν περάσει δύο μήνες από τη μέρα, που βρήκαν τον καναπέ, είδαν να ξεπροβάλλει ένας βόας.

"Για δύο μήνες ζούσε μέσα στον καναπέ, χωρίς να έχω ιδέα. Καθόμουν πάνω του και εγώ και ο σκύλος μου. Είναι κρίμα, που το φίδι υπέφερε εγκλωβισμένο", πρόσθεσε η Wright, η οποία ωστόσο είπε ότι το ερπετό έμοιαζε να βρίσκεται σε λήθαργο, δεν ήταν απειλητικό και μάλλον είχε εξαντληθεί από την έλλειψη τροφής.

Ο βόας, πέθανε λίγο μετά την "έξοδό" του από τον καναπέ και η Wright το έθαψε κάτω από ένα δέντρο. Τον καναπέ πάντως δεν τον κράτησε. Τον άφησε και πάλι στο δρόμο, βάζοντας αυτοκόλλητο "Μην αγγίζετε", πάνω του.