ΚΟΣΜΟΣ

Άλλαξε φύλο για να γλιτώσει τα χρέη και…

Άλλαξε φύλο για να γλιτώσει τα χρέη και…

Χρώσταγε πολλά μια Ρωσίδα και την κυνηγούσε η δικαιοσύνη. Οπότε, για να ξεφύγει σκέφτηκε να αλλάξει φύλο για να αποκτήσει καινούργια ταυτότητα.

Το γεγονός περιέγραψαν στο Γαλλικό Πρακτορείο δικαστικοί επιμελητές που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι το πρόσωπο αυτό συνεχίζει —παρά την αλλαγή— να οφείλει το χρηματικό ποσό που όφειλε.

Η γυναίκα, ηλικίας 38 ετών, η οποία ονομάζεται Νατάλια (το επίθετό της δεν δόθηκε στην δημοσιότητα) άλλαξε φύλο για να γίνει άνδρας, ο οποίος βαπτίστηκε Άντριαν, αφού βαρυνόταν με χρέη ύψους περίπου 130.000 ρουβλιών (2.800 ευρώ), όπως εξιστόρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας των δικαστικών επιμελητών και κλητήρων του Αστραχάν (στα νότια της Ρωσίας).

«Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας, ανακαλύψαμε ότι η γυναίκα δεν υπήρχε πια και ότι τώρα υπάρχει ένας άνδρας» (στην θέση της), δήλωσε η Εβγκένια Ζαρίντς.

XEIROURGEIO 77777

«Ναι, εξακολουθεί να είναι υπόχρεος (για αυτά τα χρέη), παρά την επέμβαση αλλαγής φύλου. Είναι μάταιο. Οφείλει πάντα να τα πληρώσει. Εάν ένας οφειλέτης νομίζει ότι θα ξεφύγει με αυτόν τον τρόπο, απατάται οικτρά» προσέθεσε.

Η εκπρόσωπος εντούτοις σημείωσε ότι δεν γνωρίζει εάν τα χρέη υπήρξαν το μοναδικό κίνητρο για την αλλαγή του φύλου της γυναίκας.

Ακόμα και ως άνδρας, ο Αντριάν συγκέντρωσε νέα χρέη, καθώς δεν πλήρωνε τους φόρους του, εξήγησε η Ζαρίντς. Το πρόσωπο αυτό συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης.

Διαβάστε επίσης:

Μανιακός οδηγός παρέσυρε όποιον βρήκε μπροστά του! (βίντεο)

Δύσκολη η οδήγηση στη Ρωσία το χειμώνα... (Βίντεο)