ΚΟΣΜΟΣ

Μετάλλιο... γκαντεμιάς: Εγκλωβίστηκε 2 φορές μέσα σε 2 ημέρες!

Μετάλλιο... γκαντεμιάς: Εγκλωβίστηκε 2 φορές μέσα σε 2 ημέρες!

Τον Τζόνι Κουίν μάλλον δεν τον πάει η Ρωσία.

Ο Αμερικανός αθλητής είχε εγκλωβιστεί το Σάββατο στο μπάνιο του δωματίου του, στο Ολυμπιακό χωριό, επειδή η πόρτα ήταν ελαττωματική και αναγκάστηκε να τη σπάσει για να βγει έξω.

Όμως οι περιπέτειές του δεν είχαν τελειωμό. Η αμερικανική ιστοσελίδα deadspin.com γράφει περιπαικτικά ότι ο αθλητής αυτός δεν προλαβαίνει ούτε να ξεκουραστεί με όσα του συμβαίνουν.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, ο Τζόνι εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του κτιρίου του. Μπορείτε να δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία, στην οποία προσπαθεί να απεγκλωβιστεί.

Στο ασανσέρ, για την ιστορία -και για να μη λέτε ότι αυτός είναι ο μόνος... γκαντέμης- εγκλωβίστηκε μαζί με δύο συναναβάτες του στο μπόμπσλεϊ.

Η... εμπειρία του όμως στους εγκλωβισμούς τον έκανε να είναι αυτός που προσπάθησε εντονότερα από όλους να απεγκλωβιστεί, ή τουλάχιστον να ενημερώσει ότι τρία άτομα κλείστηκαν μέσα στον ανελκυστήρα κι έτσι να κινηθούν οι διαδικασίες για τον απεγκλωβισμό τους, κάτι που τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, υψώνει ψηλά την... παντιέρα κατά των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού του Σότσι. Ταυτόχρονα, όμως, μεταξύ αστείου και σοβαρού, αποκτά και τη... στάμπα του... γκαντέμη.