ΚΟΣΜΟΣ

Γύρισε από τον πόλεμο και ανακάλυψε ότι η κόρη του έγινε... πορνοστάρ!

Γύρισε από τον πόλεμο και ανακάλυψε ότι η κόρη του έγινε... πορνοστάρ!

Η Μίριαμ Γουίκς, ή όπως είναι το «καλλιτεχνικό» της, Μπελ Νοξ, είναι 18 χρονών και αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβρη να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο Duke, αφού είχε βγάλει κάποια λεφτά από την συμμετοχή της σε ταινίες πορνό. Άλλωστε, τα υψηλά δίδακτρα του πανεπιστημίου δεν της άφησαν επιλογή

«Ένιωσα ότι δεν είχα πάρα πολλές επιλογές. Απλά έβαλα στο google πως να γίνετε πορνοστάρ και είδα όλα αυτά τα πρακτορεία μοντέλων και έστειλα τα βιογραφικό μου τις διαστάσεις μου και άρχισαν να μου τηλεφωνούν μέσα σε λίγες ημέρες και οι άνθρωποι έλεγαν ότι ήθελαν να με προσλάβουν».

«Μου αρέσει το σεξ και έβλεπα πάντοτε πορνοταινίες, οπότε μου φάνηκε λογικό να πληρώνω το κολέγιο μου κάνοντας κάτι που αγαπώ πολύ» λέει η Νοξ στην εφημερίδα New York Daily News.

Την ταυτότητα της κοπέλας ανακάλυψε συμφοιτητής της, ο οποίος την γνωστοποίησε σε όλο το πανεπιστήμιο.

«Όλοι με ρωτούν γιατί να θέλω να κάνω πορνό. Ο λόγος είναι τα χρήματα, και αυτή τη στιγμή θα αποφοιτήσω χωρίς χρέη κάνοντας κάτι που μου αρέσει πολύ. Η εμπειρία μου στην πορνο-βιομηχανία δεν ήταν παρά απολαυστική. Και αν κάποιος εργοδότης στο μέλλον αποφασίσει να με κρίνει επειδή κάποτε δούλευα ως πορνοστάρ, τότε δεν θα ήθελα να δουλεύω για αυτόν ούτως ή άλλως» συνεχίζει.

Ο πατέρας της όμως, ο Κέβιν Γουίκς, έπαθε σοκ όταν επέστρεψε από το Αφγανιστάν. Ο Κέβιν και η σύζυγός του έχουν 3 παιδιά. Ανάμεσα τους και η Μίριαμ, η οποία βλέποντας ότι τα λεφτά για να πάνε όλα τα αδέλφια στο πανεπιστήμιο είναι πέραν των δυνάμεων της οικογένειας, αποφάσισε να πάρει την ζωή στα χέρια της.

Ο Κέβιν έφυγε πριν μερικά χρόνια για το Αφγανιστάν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στρατιωτικός γιατρός. Όταν γύρισε ήρθε αντιμέτωπος με το άσχημο γι΄αυτόν νέο.

Πηγή από την οικογένεια της δηλώνει ότι οι γονείς της είναι συγκλονισμένοι, αλλά δεν σκοπεύουν να την διώξουν από το σπίτι. Η ίδια η Μπελ λέει πως «οι γονείς μου θα πρέπει να κατηγορήσουν τους εαυτούς τους καθώς μου έκοψαν την χρηματική βοήθεια. Πως αλλιώς θα μπορούσα μόνη μου να βρω 5.000 δολάρια το μήνα; Πάντως, η οικονομική βοήθεια από το κράτος ήταν πολύ μικρή και η οικογένεια μου δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος.»

Διαβάστε επίσης:

Σάλος σε πανεπιστήμιο με την πορνοστάρ πρωτοετή φοιτήτρια!

Το πρωί φοιτήτρια το βράδυ... στρίπερ η 18χρονη!

Αυτή είναι η Κύπρια που έχει αναστατώσει τους Πατρινούς (pic)