ΚΟΣΜΟΣ

Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!

Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!

Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε βρετανικό δικαστήριο σε έναν 46 ετών άνδρα, ο οποίος ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!

Ο Mark Pritchard, μάλιστα, είχε και σχέδιο αφού έφθασε στο σπίτι του πρώην φίλου του Lee Corbin, στο Μπρίστολ, κρατώντας τριαντάφυλλα και ερωτικά γράμματα, παριστάνοντας ότι είναι ένα ρομαντικό δώρο για τον νέο εραστή του! Σαν να μην έφθανε αυτό, έπεισε το θύμα, Martin Williams, να ξαπλώσει στο κρεβάτι με δεμένα τα μάτια, περιμένοντας για «κάποιο θησαυρό», πριν προσπαθήσει να τον αναισθητοποιήσει με ένα μαντήλι βουτηγμένο σε χλωροφόρμιο!

Όταν ωστόσο το γούνινο κεφάλι του κοστουμιού βγήκε κατά τη διάρκεια του καυγά τους, ο Pritchard άρχισε να μαχαιρώνει το θύμα θολωμένος από «ζηλότυπη οργή», σύμφωνα με τον δικαστή.

«Ο κατηγορούμενος έφθασε στο σπίτι ντυμένος στα μαύρα και φορώντας ένα μεγάλο κεφάλι κουνελιού. Είχε μαζί του τριαντάφυλλα και άλλα δώρα, ενώ οι προσπάθειές του να πείσει τον Williams ότι ήταν ένα ρομαντικό δώρο από τον εραστή του ήταν πολύ πειστικές. Το θύμα ακολούθησε τις οδηγίες των γραμμάτων του Πρίτσαρντ», τόνισε ο εισαγγελέας, συμπληρώνοντας: «Μετά από μάχη, ο Williams μαχαιρώθηκε στο ισχίο και στο λαιμό. Ο Pritchard στη συνέχεια τον μετέφερε κάτω στο σαλόνι, όπου ο Williams τον παρακάλεσε να τον βοηθήσει, λέγοντάς του ότι αλλιώς θα πεθάνει».

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της τρομακτικής επίθεσης, το θύμα έστειλε ακόμη και μήνυμα στον Λι για να διακόψουν τη σχέση τους, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή του Pritchard.

Ο τελευταίος όμως εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον Williams, δίνοντάς του ωστόσο πετσέτες για τις πληγές του. Παρόλα αυτά συνελήφθη την ίδια ημέρα, ενώ αποδείξεις από τα δώρα, αλλά και το κοστούμι λαγού βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του...

Ο ίδιος δήλωσε ένοχος, γλιτώνοντας 4 επιπλέον χρόνια κάθειρξης.

Διαβάστε ακόμα:

Δελφίνια έσωσαν κολυμβητή από καρχαρία! (video)

Κίνα: H ισχυρότερη αμμοθύελλα της δεκαετίας! (video+photos)