ΚΟΣΜΟΣ

Σιάτλ: Τελικά δεν ήταν… πνεύμα που λεηλάτησε το σπίτι!

Σιάτλ: Τελικά δεν ήταν… πνεύμα που λεηλάτησε το σπίτι!

Με τον πιο… ασυνήθιστο τρόπο λεηλατήθηκε ένα σπίτι στο Σιάτλ, κάνοντας μια οικογένεια να πιστέψει ότι εισέβαλε ταραχοποιό… πνεύμα!

«Κάποιος ή κάτι είχε σκίσει την αλληλογραφία, σκόρπισε ρούχα σε όλο το σπίτι, άλειψε με λοσιόν τα χερούλια της πόρτας, αφαίρεσε τους πάτους από το εσωτερικό όλων των παπουτσιών, κάρφωσε ένα ξύλο που είχε φύγει από τη θέση του και τοποθέτησε ανάποδα ένα κουτί με χρώμα στη λεκάνη της τουαλέτας», ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σπίτι, το οποίο δεν είχε το παραμικρό σημάδι διάρρηξης…

Το σπίτι μάλιστα «ξεσκονίστηκε» για δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο δε βρέθηκε επίσης τίποτα, όπως και τίποτα δεν είχε κλαπεί!

Οι αστυνομικοί έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, για να επιστρέψουν όμως λίγο αργότερα, καθώς το ζευγάρι άκουσε θορύβους κάτω από το κρεβάτι! Φθάνοντας, είδαν μια άγνωστη γυναίκα να βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα.

Η 27χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια μεταμφεταμίνης και φέρεται να είχε περάσει κρίση πανικού. Παραδέχθηκε ότι νωρίτερα είχε εισβάλει και σε άλλο σπίτι της περιοχής…

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Έκλεψαν το «Άγιο δισκοπότηρο»! (photo)

Βρέθηκαν πτώματα σε αποσύνθεση σε γραφείο τελετών! (pics)

Ποιο Magaluf; Βρετανίδα μοντέλο μιλά για τα όργια στην Κέρκυρα! (photo)

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος κατάπιε μύγα στον «αέρα»! (videos)

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε 14χρονος για video σεξουαλικού περιεχομένου (vid+phs)

ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ έξω από πολυσύχναστο κλαμπ για μία γυναίκα! (video+photos)

Βρετανία: Σκότωσε στο ξύλο μωρό με ένα παπούτσι! (photo)

Τρόμος σε λούνα παρκ της Σκωτίας: 15 τραυματίες στον... αέρα! (photos)