ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα-μυστήριο: Τι έπαθε ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Ατύχημα-μυστήριο: Τι έπαθε ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Νέα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για ένα περίεργο ατύχημα που είχε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Ουν έχει πάρει τόσο πολύ βάρος που έσπασε και τους δύο αστραγάλους του και παραμένει στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτιμάται ότι έχει πάρει πάνω από 63 κιλά, εξαιτίας του εκλεκτού κρασιού και του φαγητού που απολαμβάνει, ασκώντας τεράστια πίεση στα πόδια του.

Μια πηγή που επέστρεψε σύντομα στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ από το Βορρά, δήλωσε πως ο Κιμ, που πιστεύεται πως είναι 31 ετών, είναι ακόμη στο νοσοκομείο υπό φρούρηση από την προσωπική του ομάδα προστασίας.

Ο παχύσαρκος Κιμ πιστεύεται ότι έσπασε και τους δύο αστραγάλους του κατά την εξαντλητική περιοδεία του στις στρατιωτικές βάσεις και τα εργοστάσια εξαιτίας των υψηλών τακουνιών που φορούσε για να του δίνουν ύψος και κύρος.

«Έχει πάρει πολύ βάρος από την εποχή που ανήλθε στην εξουσία» δήλωσε ο υπάλληλος των μυστικών υπηρεσιών.

Ένα βίντεο από την Κεντρική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας, έδειξε τον Κιμ να κουτσαίνει την ώρα που επισκεπτόταν ένα κρατικό ίδρυμα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η ημερομηνία της επίσκεψής του.

Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την παχυσαρκία του Κιμ να οφείλεται στην άμετρη κατανάλωση αλκοόλ που οδήγησε σε ουρική αρθρίτιδα και τον περιορισμό του στην κατοικία του για αρκετές ημέρες.

Οι συνεργάτες του, όμως, αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα προβλήματα υγείας του σε πλεονέκτημα, ανέφεραν στην καθημερινή εφημερίδα Rodong Sinmun πως «νιώθει δυσφορία» επειδή επισκέφτηκε διάφορες εγκαταστάσεις υπομένοντας τη ζέστη του καλοκαιριού.

Πάντως μπορεί απλά να πρόκειται για φήμες...

Διαβάστε επίσης:

15χρονη έφυγε από το σπίτι της για να πάει στους τζιχαντιστές