ΚΟΣΜΟΣ

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Μάικλ Φελπς

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Μάικλ Φελπς

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα ενταχθεί ο αμερικανός κολυμβητής, Μάικλ Φελπς, ύστερα από τη δεύτερη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Φελπς, με μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο από τις πισίνες ώστε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα όπου, όπως λέει, θα μάθει να καταλαβαίνει καλύτερα τον εαυτό του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ζωντανός θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων συνελήφθη από την τροχαία στη Βαλτιμόρη ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 84 μιλίων/ω (σχεδόν το διπλό από το νόμιμο όριο). Η αστυνομία ανέφερε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν το διπλάσιο από το επιτρεπτό.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες», παραδέχθηκε στο ξεκίνημα του σχολίου του στο twitter και πρόσθεσε «Αναγνωρίζω πως δεν είναι το πρώτο σφάλμα στην κρίση μου και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου».

«Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα, το οποίο θα με βοηθήσει να καταλάβω το τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τον εαυτό μου. Η κολύμβηση αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρώσω την προσοχή μου στο άτομό μου, να κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να μάθω από αυτή την εμπειρία και να πάρω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Την έπιασαν να κλέβει αυτοκίνητα και διαβάστε τι τους είπε!