ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Γυναίκα με βηματοδότη πέθανε στο αεροδρόμιο

Ρωσία: Γυναίκα με βηματοδότη πέθανε στο αεροδρόμιο

Η γυναίκα πέρασε από τον ανιχνευτή μετάλλων και λίγο αργότερα κατέρρευσε...

Ένας τραγικός θάνατος έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ούλαν Ούντε της Νότιας Ρωσίας όταν μία νεαρή γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του συζύγου της αφού είχε περάσει από το μηχάνημα ανιχνευτή μετάλλων.

Η άτυχη γυναίκα πέρασε από τον έλεγχο και λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων επηρεάστηκε ο βηματοδότης της με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Όταν έσπευσαν οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο σύζυγός της Μαξίμ δήλωσε: ««Περάσαμε από τον έλεγχο και όπως περπατούσαμε η Νταϊάνα άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις μέχρι που ξαφνικά κατέρρευσε. Την πήρα αγκαλιά και αμέσως φώναξα τους γιατρούς. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι να έρθουν οι γιατροί από το νοσοκομείο ενώ μόλις μας είδαν δεν ήξεραν τι να κάνουν. Δεν της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο. Η όμορφη Νταϊάνα μου πέθανε στα χέρια μου»

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου Ούλαν Ούντε ερευνούν τα αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας. «Έχουν δοθεί οδηγίες σε όλους του εργαζομένους του αεροδρομίου για το πως θα χειρίζονται τους ανθρώπους με βηματοδότες. Μάλιστα τους έχουμε προειδοποιήσει να μην περνούν από τον ανιχνευτή μετάλλων.

Κανονικά έπρεπε να δει ο σεκιούριτι τα χαρτιά της και να περάσει. Σε αυτή την περίπτωση η ασθενής ίσως να ξέχασε τα χαρτιά της ή απλά μπερδεύτηκε. Πάντως όλοι οι ασθενείς προειδοποιούνται πάντα» δήλωσε ένας προϊστάμενος της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Σχετικές ειδήσεις