Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκυλίτσα περιμένει το νεκρό αφεντικό της εδώ και δύο χρόνια…

Newsbomb

«Τσακίζει» καρδιές η σπαρακτική ιστορία μιας σκυλίτσας, η οποία εδώ και δύο περίπου χρόνια περιμένει καρτερικά το «αφεντικό» της στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε...

Τα θλιμμένα μάτια της Μάσα είναι καρφωμένα στην πόρτα, την οποία είδε να περνά ο ιδιοκτήτης της, για τελευταία φορά, πριν από δύο χρόνια. Από τότε, μπορεί να φεύγει όταν νυχτώνει, ωστόσο κάθε ξημέρωμα επιστρέφει στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου στο Novosibirsk της Σιβηρίας, περιμένοντας μια γνώριμη φιγούρα να διαβεί το κατώφλι.

Αρνείται πεισματικά να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον καλό της φίλο και δυστυχώς το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχει κανένα φάρμακο να γιατρέψει τη θλίψη της. Εκτός από την αγάπη που της δίνει καθημερινά, αφού είναι και ο μοναδικός τακτικός επισκέπτης της κλινικής.

«Ο ιδιοκτήτης της νοσηλευόταν εδώ για μήνες και η Μάσα ήταν ο μοναδικός επισκέπτης του. Συνήθιζε να επιστρέφει κάθε βράδυ σπίτι για να προσέχει τα υπάρχοντά του, ωστόσο κάθε πρωί ήταν εδώ την ίδια ώρα», εκμυστηρεύτηκε ο Dr Vladimir Bespalov στους Times της Σιβηρίας, συμπληρώνοντας: «Έκανε το ίδιο ακόμα και όταν πέθανε το αφεντικό της. Δεν έχει τα χαρούμενα μάτια που βλέπεις σε ένα καλοκάγαθο σκύλο και αυτό μας στεναχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ελπίζουμε να βρει γρήγορα ένα νέο ιδιοκτήτη να εμπιστευτεί και να την κάνει και πάλι ευτυχισμένη».

Μια νοσοκόμα προσπάθησε πάντως να υιοθετήσει τη Μάσα, παίρνοντάς την σπίτι της, ωστόσο την ίδια νύχτα εξαφανίστηκε, επιστρέφοντας το πρωί στο νοσοκομείο. Στο ίδιο σημείο που περιμένει τα τελευταία δύο χρόνια ποτίζοντας με δαψιλή ελπίδα το δέντρο της δυσβάσταχτης προσμονής…