ΚΟΣΜΟΣ

Πελέ: «Είμαι καλά»

Πελέ: «Είμαι καλά»

Ένα τοπικό Μέσο ενημέρωσης ισχυρίζεται ότι η κατάσταση του διάσημου ποδοσφαιριστή, Πελέ, είναι «λεπτή» αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε χτες βράδυ (27/11) να απαντά μέσω twitter, ότι είναι καλά.

«Είμαι καλά» έγραψε στο twitter ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα νοσηλεύεται για δεύτερη φορά σρο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας.

Ο 74χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου έγραψε: «Με έβαλαν σε ένα ειδικό τέτοιο δωμάτιο καθαρά για λόγους ιδιωτικότητας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την επιθυμία πολλών να έρθουν και να με δουν αλλά πραγματικά χρειάζομαι να συνεχίσω τη θεραπεία μου με ηρεμία», είπε και κατέληξε:

«Νιώθω ευλογημένος γιατί λαμβάνω όλη αυτή την αγάπη και την υποστήριξη από όλους εσάς, ευχαριστώ τον Θεό που δεν είναι κάτι σοβαρό. Ανυπομονώ να περάσω τις γιορτές που έρχονται με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη νέα χρονιά ανανεωμένος και έτοιμος για νέα ταξίδια σε όλο τον κόσμο τα οποία έχω ήδη προγραμματίσει. Σας ευχαριστώ».

Ένα αθλητικό κανάλι ισχυρίστηκε αργά χτες βράδυ (27/11) ότι ο Πελέ δεν ανταποκρίνεται σε μία αντιβίωση που του χορηγείται και η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητη».

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε πάρει εξιτήριο στις 13 Νοεμβρίου όταν είχε νοσηλευτεί για επέμβαση στο νεφρό ενώ έχει υποστεί μία μακρά ταλαιπωρία με προβλήματα υγείας την τελευταία δεκαετία.

Σχετικές ειδήσεις