ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο μακελάρης της Φιλαδέλφεια

ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο μακελάρης της Φιλαδέλφεια

Νεκρός βρέθηκε ο τελικά ο Μπράντλεϊ Στόουν, ο 35χρονος πρώην στρατιωτικός, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στη Φιλαδέλφεια, σκοτώνοντας 6 συγγενείς του.

«Ο Μπράντλεϊ Γουίλιαμ Στόουν, 35 ετών, είναι νεκρός. Η σορός του εντοπίστηκε στο δάσος κοντά στο σπίτι του στο Πένσμπεργκ», διευκρίνισε ο γενικός εισαγγελέας της κομητείας Μοντγκόμερι μέσω Facebook, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην πεζοναύτης, ο οποίος υπηρέτησε μερικούς μήνες στο Ιράκ το 2008 και προφανώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες, στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας σκότωσε την αδελφή της πρώην συζύγου του, το σύζυγό της και τη 14χρονη κόρη τους, ενώ τραυμάτισε σοβαρά το γιο τους, 17 ετών, στο σπίτι τους στο Σούντερτον, βόρεια της Φιλαδέλφειας.

Ο Στόουν πιστεύεται ότι σκότωσε επίσης τη μητέρα της πρώην συζύγου του Νικόλ Χιλ, καθώς και τη γιαγιά της στο σπίτι τους στο Λανσντέιλ, προτού επιστρέψει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του.

Η Νικόλ Χιλ, 33 ετών, έπεσε νεκρή λίγη ώρα αφότου την πυροβόλησε, μερικά λεπτά πριν τις 05:00 το πρωί, ενώ όπως ανέφεραν οι γείτονες, ο Στόουν έφυγε από το σπίτι της με τις δύο κόρες τους, οι οποίες φορούσαν ακόμα πιτζάμες, προτού αφήσει τα δύο κορίτσια σε μια γειτόνισσά του στο Πένσμπεργκ, όπου ζούσε.

Τα κίνητρα του μακελειού παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα πάντως με τους γείτονες, ο Στόουν (κατατάχθηκε στους πεζοναύτες το 2002 και αποτάχθηκε τιμητικά το 2011 με βαθμό λοχία) τσακωνόταν τακτικά με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των θυγατέρων τους, 5 και 8 ετών.

Ένας γείτονας ανέφερε μάλιστα ότι η Χιλ είχε εκφράσει φόβους ότι ο πρώην σύζυγός της θα την σκότωνε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Στόουν, ο οποίος πήρε διαζύγιο από τη Χιλ το 2009 και περπατούσε με τη βοήθεια μπαστουνιού, όχι μόνο είχε ξαναπαντρευτεί, αλλά είχε και ένα ακόμη παιδί με τη δεύτερη σύζυγό του…

Και μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί οι νεκροψίες από τα θύματά του, ωστόσο πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι κάποιες από τις σορούς φέρουν τραύματα από μαχαίρι, κάποιες από όπλο, ενώ κάποιες και από τα δύο.

Σχετικές ειδήσεις