ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρωσαν... 98 ευρώ σε ντελίβερι για να φάνε την αγαπημένη τους πίτσα

Πλήρωσαν... 98 ευρώ σε ντελίβερι για να φάνε την αγαπημένη τους πίτσα

Ένα ζευγάρι στον Καναδά πλήρωσε 140 δολάρια Καναδά (περίπου 98 ευρώ) ώστε την Κυριακή (01/02/2015) που είναι ο αγώνας του Super Bowl XLIX να απολαύσει την αγαπημένη του πίτσα που θα του παραδοθεί με κούριερ στη νέα του διεύθυνση.

Η Κάρολ Μπράουν με τον σύζυγό της ζούσαν μέχρι πρόσφατα στην πόλη Ρεγγίνα του κεντρικού Καναδά και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα αγόραζαν πίτσα από την αγαπημένη τους πιτσαρία Arcata Pizzeria.

Όταν όμως μετακόμισαν σχεδόν 2.400 χιλιόμετρα μακριά από την προηγούμενη κατοικία τους δεν βρήκαν κάποια εξίσου καλή για τα γούστα τους πιτσαρία.

Λάτρεις του Super Bowl και οι δύο, αποφάσισαν την Κυριακή που είναι ο αγώνας της σημαντικότερης και δημοφιλέστερης αυτής ετήσιας διοργάνωσης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, να παραγγείλουν την αγαπημένη τους πίτσα στο μεγαλύτερο μέγεθος με διπλό τυρί, ζαμπόν και ανανά, για να την απολαύσουν μαζί με τους προσκεκλημένους τους παρακολουθώντας τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες New England Patriots και Seattle Seahawks.

Η πίτσα παρασκευάστηκε την Τετάρτη, στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην κατάψυξη και παραδόθηκε στον κούριερ χθες Πέμπτη. Την Κυριακή το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ψηθεί.

Σχετικές ειδήσεις