ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Παράτησε τον γαμπρό και παντρεύτηκε καλεσμένο

Ινδία: Παράτησε τον γαμπρό και παντρεύτηκε καλεσμένο

Προφανώς ήθελε οπωσδήποτε να φύγει παντρεμένη από την Εκκλησία μία νύφη στην Ινδία. Όταν, λοιπόν, ο γαμπρός κατέρρευσε, βρήκε τον... αιώνιο σύντροφο στο πρόσωπο ενός καλεσμένου!

Ενώ όλα έβαιναν καλώς, στα μέσα της τελετής ο γαμπρός έπαθε επιληπτική κρίση και κατέρρευσε.

Αυτό αποδείχτηκε τεράστιο σοκ για την 23χρονη νύφη Ίντιρα, η οποία δεν είχε ενημερωθεί για την επιληψία του μέλλοντος συζύγου της.

Και εφόσον όλες οι προετοιμασίες για το γάμο είχαν γίνει, η νύφη αποφάσισε να μην πάνε χαμένες. Τις αξιοποίησε, βρίσκοντας νέο γαμπρό στο πρόσωπο ενός από τους καλεσμένους και, μάλιστα, με τις ευχές της οικογένειάς της. Παρότι ο νέος γαμπρός δεν ήταν κατάλληλα... ενδεδυμένος για την περίσταση, αποδέχτηκε την πρόταση και έβαλε στεφάνι.

Το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά. Και όταν ο παρολίγον γαμπρός επέστρεψε από το νοσοκομείο, έπαθε δεύτερη κρίση, παροξυσμού αυτή τη φορά, βρίσκοντας την "αγαπημένη" του να τον έχει αντικαστήσει ήδη με άλλον.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειάς του στη νύφη να αλλάξει γνώμη, εκείνη επέμεινε στη... δεύτερη επιλογή της. Όταν και η διπλωματία απέτυχε, οι συγγενείς του πρώτου γαμπρού προέβησαν σε... βιαιότητες, αρχίζοντας να σπάνε ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους.

Σχετικές ειδήσεις