ΚΟΣΜΟΣ

Mαχαίρωσαν 19 φορές συμμαθήτριά τους για να την θυσιάσουν στον Slender Μan

Mαχαίρωσαν 19 φορές συμμαθήτριά τους για να την θυσιάσουν στον Slender Μan

Η σοκαριστική ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας μιας 12χρονης από συμμαθήτριές της επανέρχεται στο φως της δημοσιότητας, με νέες αποκαλύψεις.

Η Πέιτον Λέουτνερ βρέθηκε μαχαιρωμένη σε δάσος στο Ουισκόνσιν, το Μάιο του 2014 και σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών, υπεύθυνες είναι οι 12χρονες.

Η Μόργκαν Γκέισερ και η Ανίσα Γουέιερ σχεδίαζαν την επίθεση από το Φεβρουάριο του 2014. Αρχικά είχαν σκεφτεί να σκοτώσουν το θύμα τους βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα της ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια θα τη μαχαίρωναν στο λαιμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Κατόπιν, σκόπευαν να τη σκοτώσουν σε μια μπανιέρα, ώστε να μπορούν να καθαρίσουν πιο εύκολα. Τελικά όμως, τα κορίτσια αποφάσισαν να το κάνουν σε ένα πάρκο, ενώ έπαιζαν κρυφτό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δύο κοπέλες προέβησαν σε αυτή την πράξη, επιχειρώντας να κάνουν μια θυσία σ' ένα φανταστικό πρόσωπο, τον Slender Man.

Στο σημειωματάριο ενός εκ των δύο κοριτσιών βρέθηκε ένα τρομακτικό σκίτσο που απεικονίζει μια δολοφονία. Ένα κορίτσι που έχει μάτια γάτας και κρατά ένα δρεπάνι, έχει σκοτώσει ένα άλλο κορίτσι, ενώ από πάνω, η ίδια έχει γράψει:

«I love killing people» δηλαδή «Αγαπώ να σκοτώνω ανθρώπους».

Οι δικαστές εξετάζουν την περίπτωση να δικαστούν τα κορίτσια ως ενήλικα. Σε περίπτωση που καταδικαστούν θα έρθουν αντιμέτωπες με ποινή φυλάκισης ως και 60 χρόνια.

Στα αντικείμενα των κοριτσιών βρέθηκαν ακόμη, κούκλες με ακρωτηριασμένα μέλη, οι οποίες έφεραν σατανικά σύμβολα στον κορμό τους, αλλά και ένα σημειωματάριο στο οποίο υπήρχε ένας κατάλογος με σημαντικά στοιχεία – ευρήματα, όπως ένας χάρτης για το δάσος, μαχαίρι κουζίνας και ακρωτηριασμένες κούκλες Μπάρμπι.

Οι δικηγόροι των 12χρονων προσπαθούν να πετύχουν την εκδίκαση των κοριτσιών ως ανήλικα, ισχυριζόμενοι πως οι κατηγορούμενες τους είναι ψυχικά διαταραγμένες.

Παραδέχονται πως μαχαίρωσαν 19 φορές τη συμμαθήτρια τους αλλά η εμμονή τους στον Slender Man τις έκανε να πιστεύουν πως αν δεν εκτελέσουν τις διαταγές του, αυτός θα σκότωνε τις οικογένειες τους.

Σχετικές ειδήσεις