ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ – Είχε πτώση με μικρό αεροπλάνο (pics)

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ – Είχε πτώση με μικρό αεροπλάνο (pics)

Τραυματισμούς στο κεφάλι φέρεται ότι υπέστη ο Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ όταν συνετρίβη λίγο έξω από το Λος Άντζελες το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα TMZ.

Όπως αναφέρεται, το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει άμεσα τις αναφορές του TMZ. Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Φορντ, 72 ετών, υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σημειώθηκε αεροπορικό δυστύχημα και ότι στο αεροπλάνο επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 65-70 ετών», δήλωσε η εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, Νούρια Βανέγκας. «Το περιστατικό αναφέρθηκε στις 14:25 (τοπική ώρα) και το ατύχημα συνέβη εξαιτίας μηχανικής βλάβης», πρόσθεσε.

Ο γιος του, Μπεν, στη σελίδα του στο twitter, έγραψε πως ο ηθοποιός είναι καλά, πως έχει χτυπήσει βέβαια, αλλά είναι καλά. «Είμαι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι καλά. Χτυπημένος, αλλά καλά. Είναι ο άντρας που όλοι πιστεύετε ότι είναι. Ένας απίστευτα δυνατός άνδρας», έγραψε.

Σχετικές ειδήσεις