ΚΟΣΜΟΣ

Κλειδώθηκε στις τουαλέτες εστιατορίου και έπνιξε το παιδί της

Κλειδώθηκε στις τουαλέτες εστιατορίου και έπνιξε το παιδί της

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Η 32χρονη γυναίκα Latisha Fisher συνελήφθη από τις αρχές, επειδή έπνιξε το 20 μηνών παιδί της σε τουαλέτα ενός εστιατορίου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα που βρισκόταν στο εστιατόριο στην 6η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, οδήγησε τον μικρό στην τουαλέτα. Εκεί έβαλε τα χέρια της στο στόμα του και τον έπνιξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μητέρα «κατηγόρησε τον διάβολο» για τις πράξεις της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα κλειδώθηκε στην τουαλέτα με το παιδί. Ουρά σχηματίστηκε έξω από την τουαλέτα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα.

Όταν κατάφεραν τελικά να εισέλθουν, οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το παιδί να κείτεται αναίσθητο και αφροί έβγαιναν από το στόμα του. Η μητέρα προσπάθησε να διώξει τους υπεύθυνους του καταστήματος, που προσπάθησαν να κάνουν τεχνητή αναπνοή στο παιδάκι. Ο Γκάμπριελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά λίγο αργότερα εξέπνευσε και η μητέρα συνελήφθη.

Η γιαγιά του παιδιού, Merial Fisher, 54ετών δήλωσε:

«Είναι πολύ σκληρό, είναι πραγματικά απίστευτο. Ηξερα ότι η κόρη μου αγαπούσε το γιό της. Δεν ξέρω τι συνέβη. Είναι τόσο λυπηρό».

Οι γείτονες περιέγραψαν την Φίσερ σαν ασταθή γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια. Δεν βγάζει νόημα. Νομίζω ότι ήταν σε αγωγή αλλά δεν έπαιρνε τα φάρμακά της».

Σχετικές ειδήσεις