ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Τίγρη επισκέφθηκε ανάπηρο αγοράκι στο νοσοκομείο! (video)

Ρωσία: Τίγρη επισκέφθηκε ανάπηρο αγοράκι στο νοσοκομείο! (video)

Μία ξεχωριστή επίσκεψη που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά του, δέχθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ένα ανάπηρο αγοράκι από την Ουκρανία.

Και πώς όχι όταν ο επισκέπτης δεν ήταν άλλος από μία… τίγρη!

Ο 10χρονος Vanya Voronov, όχι μόνο έχασε τα δύο του πόδια από έκρηξη βόμβας στο χωριό του, κατά τη διάρκεια των μαχών μεταξύ του στρατού και των αυτονομιστών, αλλά τυφλώθηκε και από το ένα του μάτι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Εκεί, μια ρωσική οργάνωση για τα δικαιώματα των ανηλίκων τού επεφύλασσε μία μοναδική έκπληξη προκειμένου να απαλύνει λίγο τον πόνο του, παίρνοντας άδεια να τον επισκεφθεί μία τίγρη τσίρκου!

Tiger2

«Ήταν απίστευτο και μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το αγοράκι που έχει περάσει τόσα πολλά. Το άφησαν να χαϊδέψει το άγριο ζώο. Δεν τον είχαμε δει να χαμογελά ξανά έτσι», ανέφερε η 27χρονη νοσοκόμα Gulnaz Prokhorova, ενώ ο 35χρονος γιατρός Damian Ignatyev συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Η δημιουργία τέτοιων συναισθημάτων βοηθά στην αποκατάσταση των ασθενών».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της ξεχωριστής συνάντησης, ο πρόεδρος του οργανισμού, Pavel Astakhov, δώρισε στο μικρό Vanya μία λούτρινη τίγρη για να του θυμίζει την ημέρα…

Σχετικές ειδήσεις