ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Το μωρό που εντόπισε παρατημένο ήταν το εγγόνι του (video)

Απίστευτο: Το μωρό που εντόπισε παρατημένο ήταν το εγγόνι του (video)

Σε μία απίστευση σειρά συμπτώσεων, το μωρό που βρέθηκε παρατημένο δίπλα σε ένα κάδο απορριμάτων, βρίσκεται πια στην ασφάλεια της οικογένειάς του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο των λίγων δευτερολέπτων φαίνεται η νεαρή κοπέλα να παρατά το νεογέννητο μωρό της γυμνό στο δρόμο.

Μισή ώρα αργότερα, ένας άνδρας πλησιάζει και παίρνει στα χέρια του το μωρό που έχει ακόμη πάνω του τον ομφάλιο λώρο. Χωρίς να το γνωρίζει, είναι το εγγόνι του.

mwro 2 Copy

Η κόρη του είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από την οικογένειά της, καθώς είχε χωρίσει από το σύντροφό της.
Γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της μόνη της και, στη συνέχεια, έσπευσε να εγκαταλείψει το νεογέννητο δίπλα σε ένα κάδο απορριμάτων.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας αναγνώρισε την πρώην σύντροφό του – στο βίντεο που, ωστόσο, είχε κυκλοφορήσει στην τηλεόραση, σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι συγγενείς του μωρού – και δήλωσε πως ο ίδιος ήταν ο πατέρας του.

mwro

Ο ίδιος δήλωσε πανευτυχής όταν διαπίστωσε πως είχε γίνει πατέρας, ομολογώντας πως η πρώην σύντροφός του του είχε πει πως είχε αποβάλλει όταν ήταν τεσσάρων μηνών.

Σε μία άλλη συγκλονιστική σύμπτωση, οι αστυνομικοί πρόλαβαν να «βαφτίσου» το μωρό Μωυσή, προτού ανακαλύψουν τον πατέρα του που έφερε το ίδιο όνομα!

mwro copy

Ο ίδιος ο παππούς του βρέφους διαπίστωσε αργότερα – βλέποντας κι ο ίδιος το ίδιο υλικό στην τηλεόραση – πως ήταν η κόρη του που είχε εγκαταλείψει το εγγόνι του, ωστόσο, δεν την κατέδωσε στην αστυνομία. Αμφότεροι ενδέχεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης.

Πηγή: Mirror

Σχετικές ειδήσεις