ΚΟΣΜΟΣ

Της άρπαξαν το παιδί στο μαιευτήριο και το βρήκε 41 χρόνια αργότερα (video)

Της άρπαξαν το παιδί στο μαιευτήριο και το βρήκε 41 χρόνια αργότερα (video)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο στη Χιλή όταν η 61χρονη Νέλι Ρέγες συνάντησε τον γιο της, Τράβις Τόλιβερ, 41 χρόνια μετά τη γέννησή του.

Το αγόρι γεννήθηκε σε ένα μαιευτήριο του Σαντιάγο τον Νοέμβριο του 1973. Οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα ότι το παιδί της ήταν πολύ αδύναμο και δεν θα κατάφερνε να επιζήσει.

Δεν της επέτρεψαν να το δει και λίγες ώρες μετά της ανακοίνωσαν ότι το παιδί της είχε ήδη πεθάνει. Ποτέ δεν της έδωσαν πιστοποιητικό θανάτου. Η Νέλι ποτέ δεν πίστεψε ότι το παιδί της πέθανε και προσπαθούσε να μάθει την αλήθεια δίχως ωστόσο αποτέλεσμα...

Το αγόρι είχε δοθεί σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου με πλαστά έγγραφα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στην Ουάσιγκτον. Στους θετούς γονείς είπαν ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί.

Όταν έφτασε στα 20 χρόνια του, ο Τράβις Τόλιβερ πληροφορήθηκε από τους γονείς του ότι ήταν υιοθετημένος και άρχισε να αναζητά τις ρίζες του.

Αργότερα έφτιαξε τη δική του οικογένεια και απέκτησε δύο κόρες η ανάγκη του να βρει την μητέρα του έγινε ακόμη πιο πιεστική. Τελικά σε ηλικία 41 ετών κατάφερε να φτάσει στην αλήθεια και στη αγκαλιά της βιολογικής μητέρας του στην μακρινή Χιλή.

Δείτε το βίντεο: