ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Η στιγμή που είδε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της σε σώμα άλλου (video)

Συγκλονιστικό: Η στιγμή που είδε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της σε σώμα άλλου (video)

Η συγκλονιστική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα συναντά τον άνδρα ο οποίος δέχθηκε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της, έπειτα από μεταμόσχευση, παρουσιάστηκε στην εκπομπή 60 minutes...

Η Ρεμπέκα Ανερσάνο συγκινημένη, είδε και άγγιξε και πάλι το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της.

Ο 21χρονος αδελφός της Ρεμπέκα, Τζόσουα, είχε χάσει τη ζωή του το 2012, όταν ένα μίνι βαν τον χτύπησε και πέρασε από πάνω του. Η οικογένειά του από το Μέριλαντ αποφάσισε να δωρίσει το πρόσωπό του για μεταμόσχευση.

Ο Ρίτσαρντ Νόρις, ο οποίος δέχθηκε τη μεταμόσχευση, είχε πέσει το 1997, σε ηλικία 22 ετών, θύμα ενός φρικτού ατυχήματος που τον παραμόρφωσε σχεδόν ολοκληρωτικά, καθώς δέχθηκε σφαίρες στο πρόσωπο.

Ο Νόρις είχε υποβληθεί από τότε σε δεκάδες, με στόχο την αποκατάσταση του προσώπου του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, η κατάστασή του, τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και του είχε δημιουργήσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η οικογένεια Αβερσάνο όμως, του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία. Σε μια επέμβαση που διήρκησε 36 ώρες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μέριλαντ, ο Νόρις έλαβε τα δόντια, το σαγόνι, τους μυς της γλώσσας και τα νεύρα του Τζόσουα.

Ο 39χρονος Νόρις ευχαρίστησε την Ρεμπέκα στη συνάντηση που είχαν στο σπίτι του στην Βιρτζίνια. Εκείνη απλώνοντας το χέρι της, του είπε:

«Σε πειράζει να το αγγίξω;» και κάνοντας ένα βήμα πίσω του είπε:

«Ουάου, αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο μεγάλωσα».

Προτού ο Ρίτσαρντ μπει στο χειρουργείο, οι γιατροί του έδιναν 50% πιθανότητες να επιβιώσει. Εκείνος προτίμησε να τολμήσει, αφού ένιωθε ότι «ζούσε μια κόλαση». Ευτυχώς η επέμβαση πήγε πολύ καλά, αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις