ΚΟΣΜΟΣ

«Ροζ» σκάνδαλο με δασκάλα που λέει ότι έγινε κατά λάθος... πορνοστάρ

«Ροζ» σκάνδαλο με δασκάλα που λέει ότι έγινε κατά λάθος... πορνοστάρ

Η 35χρονη «Λούσι», ζειστην Ceska Lipa της Τσεχίας, είναι μητέρα δυο παιδιών και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως εκπαιδευτικός...

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα αναζητούσε δεύτερη εργασία, ωστόσο από μια... επιπολαιότητά της, όπως η ίδια λέει, κατάφερε και έχασε και την κανονική της δουλειά, καθώς απολύθηκε όταν η ταινία πορνό στην οποία πρωταγωνίστησε κυκλοφόρησε ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια παρέα 15χρονων μαθητών της ανακάλυψε ότι το «ροζ» βίντεο διάρκειας 40 λεπτών στο διαδίκτυο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η δασκάλα τους.

Η ομάδα των παιδιών που ανακάλυψε το υλικό, το έστειλε και σε άλλους συμμαθητές τους...

Ένας γονιός μαθητή ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου για την ύπαρξη του πορνογραφικού υλικού, προκειμένου να παρέμβει και να το κατεβάσουν από τις ιστοσελίδες.

Το βίντεο ξεκινούσε με τη γυναίκα να λέει το όνομά της, να εξηγεί ποια είναι τα χόμπι και οι ασχολίες της, ενώ ακολουθεί το στριπτίζ της, το τρίψιμο με λάδι σε όλο το κορμί της και τελικά, η σεξουαλική συνεύρεσή της με άγνωστο άντρα μπροστά στην κάμερα.

Η δασκάλα, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εικάζει μάλιστα ότι της έδωσαν κοκαΐνη με κάποιο τρόπο, και έτσι πείσθηκε να κάνει το βίντεο.

Επίσης, ισχυρίζεται ότι ξεγελάστηκε από αυτούς που γύρισαν την ταινία, λέγοντάς της ότι επρόκειτο να περάσει δοκιμαστικό ώστε να ποζάρει ως μοντέλο εσωρούχων και όλα είναι ένα τεράστιο λάθος...

Σχετικές ειδήσεις