ΚΟΣΜΟΣ

Τσάρκα με τη… χελώνα του: Το κατοικίδιο που έγινε σταρ του Διαδικτύου (video & pics)

Τσάρκα με τη… χελώνα του: Το κατοικίδιο που έγινε σταρ του Διαδικτύου (video & pics)

Μπορεί να μην είναι το πιο... αναμενόμενο κατοικίδιο του πλανήτη, ωστόσο, εδώ και χρόνια, προσφέρει στην οικογένεια Μιτάνι ό,τι και κάθε κατοικίδιο: αγάπη, συντροφιά και χαρά.

Κάθε μέρα εδώ και χρόνια, η βόλτα του 62χρονου Χισάο Μιτάνι με το τεράστιο οικόσιτό του προκαλούν την έκπληξη και το γέλιο των περαστικών στους δρόμους του Τόκιο.

Δεν υπάρχει λουράκι για να συγκρατεί το κατοικίδιο αλλά, τελικά, δε χρειάζεται, αφού η χελώνα του κινείται απελπιστικά αργά στο πλευρό του ιδιοκτήτη της, κάνοντας τους περαστικούς να σταματούν για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο δίδυμο.

tortoise fruit 3345652b

Ο 62χρονος, ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, βγάζει την Μπον – τσαν κάθε μέρα για βόλτα: Την προσέχει, την ταϊζει με... υγιεινά σνακ, ακολουθεί τους... ρυθμούς της.

Παρότι αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια, μόλις πρόσφατα οι δυο τους έγιναν διάσημοι, αφού μία από αυτές τις αξιοπρόσεκτες βόλτες τους κυκλοφόρησε στον παγκόσμιο Ιστό και έκανε θραύση.

Ο ερπετό ζυγίζει εβδομήντα κιλά, έχει το δικό του σπίτι – κατασκευασμένο από τον κ. Μιτάνι – και ζει τρώγοντας φρούτα και λαχανικά.

Σχετικές ειδήσεις