ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Μεθυσμένος μαχαιρώνει στο λαιμό αστυνομικό μέσα σε περιπολικό

Βίντεο – σοκ: Μεθυσμένος μαχαιρώνει στο λαιμό αστυνομικό μέσα σε περιπολικό

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρωσίας από τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αστυνομικοί μέσα σε περιπολικό.

Ο ανώτερος αξιωματικός Aleksandr Lyamkin, 34 ετών, έχασε τη ζωή του, ενώ ο συνάδελφός του, Roman Polnikov, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ένας άνδρας που μόλις είχαν συλλάβει επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, τούς επιτέθηκε με πρωτοφανή μανία, ενώ καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έτοιμος να αποκοιμηθεί!

Την επίθεση στο χωριό Kharlovo κατέγραψε μάλιστα η κάμερα ασφαλείας του περιπολικού, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών (ηλικίας 11 και 5 ετών), αφού πάλεψε με τον 38χρονο, κατάφερε τελικά να βγει από το όχημα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα έπεσε νεκρός στο οδόστρωμα, την ίδια ώρα που ο άλλος αστυνομικός δέχεται μια μαχαιριά από το ανοιχτό παράθυρο, έχοντας πρώτα καταφέρει να εγκλωβίσει το δράστη.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο είναι μια τραγική ημέρα για την αστυνομία», ανέφερε η εκπρόσωπος των Αρχών, Ludmila Ryazantseva, επιβεβαιώνοντας πως ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 12 έως 25 ετών, αν και είχε ποινικό μητρώο, κατάφερε να βρει δουλειά ως οδηγός φορτηγού, ενώ όπως υποστήριξε, ανησυχούσε ότι θα την έχανε μετά τη νέα σύλληψή του…

Σχετικές ειδήσεις