ΚΟΣΜΟΣ

Οι σκλάβες του σεξ που πουλήθηκαν σε τζιχαντιστές σπάνε τη σιωπή τους

Οι σκλάβες του σεξ που πουλήθηκαν σε τζιχαντιστές σπάνε τη σιωπή τους

Κακοποίηση, φόβος και μαρτύρια ήταν η καθημερινότητα για τις γυναίκες που απήγαγε ο Ισλαμικός Στρατός και τις μετέτρεψε σε σκλάβες του σεξ για τους μαχητές του. Οι γυναίκες από το Yazidi που απήχθησαν πέρυσι τον Αύγουστο και πουλήθηκαν για σκλάβες του σεξ σπάνε τη σιωπή τους και όσα αποκαλύπτουν δείχνουν το μέγεθος της απανθρωπιάς των τζιχανιστών.

Οι πάνω από 200 γυναίκες που απήχθησαν βγήκαν σε πληστειριασμό. Σε αγορές όπου στέκονταν γυμνές περίμεναν στωικά ποιος θα κάνει την καλύτερη προσφορά. Στη συνέχεια απλώς ακολουθούσαν το νέο τους αφέντη.
Μία εξ αυτών, μια 19χρονη μητέρα ενός παιδιού αποκαλύπτει στη Daily Mail ότι ο ιδιοκτήτης της τη βίαζε όποτε ήθελε απειλώντας την μάλιστα ότι αν αντισταθεί θα κάνει κακό στο μωρό της. Μια άλλη περιγράφει πως βιάστηκα από μια ομάδα τζιχαντιστών οι οποίοι της έδωσαν μορφίνη για να μην αντιδράει και την έδεσαν σε ένα κρεβάτι. Την είχαν χτυπήσει τόσο πολύ που δε μπορούσε να περπατήσει για δύο μήνες. Σε ένα από τα σπίτια που πουλήθηκε γιατί άλλαξε τρία μέχρι να δραπετεύσει, ο αφέντης τζιχαντιστής βίασε μια μητέρα και την 5χρονη κόρη της μπροστά στα μάτια των άλλων γυναικών κάτι που όπως είπε το επιτρέπει το Κοράνι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Αμνηστείας εκατοντάδες ή ίσως και χιλιάδες κορίτσια ηλικίας έως και 14 ετών έχουν πουληθεί ως σκλάβες και κρατούνται αιχμάλωτες. Ακόμα κι όταν απελευθερώνονται είναι σχεδόν αδύνατον να διαφύγουν από το Ιράκ γιατί δεν έχουν ούτε ταυτότητες ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σχετικές ειδήσεις