ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη εξέλιξη - Μετά τον Σεσίλ σκότωσαν και τον αδερφό του, Τζέρικο!

Απίστευτη εξέλιξη -  Μετά τον Σεσίλ σκότωσαν και τον αδερφό του, Τζέρικο!

Νεκρός βρέθηκε και ο αδελφός του Σεσίλ, Τζέρικο σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών της Ζιμπάμπουε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, ο Τζέρικο βρέθηκε νεκρός από σφαίρα το απόγευμα του Σαββάτου (1/8/2015). Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες με την έρευνα για το θάνατό του να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ότι μετά την δολοφονία του Σεσίλ από τον αμερικάνο οδοντίατρο Πάλμερ, ο Τζέρικο ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να προστατεύει την αγέλη με τις έξι λέαινες και τα μικρά τους λιονταράκια. Όπως σημείωναν οι ειδικοί του Πάρκου, το έργο του επρόκειτο να ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς χωρίς την βοήθεια του Σεσίλ, θα έπρεπε να δώσει μεγάλες μάχες με ξένα λιοντάρια που θα ήθελαν να καταλάβουν την περιοχή τους.

Πλέον μετά και το θάνατο του Τζέρικο, η αγέλη αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα επιβίωσης καθώς θα αναγκαστούν να χωριστούν ως ομάδα και να αντιμετωπίσουν κινδύνους τόσο από τα άλλα λιοντάρια όσο και από τους ανθρώπους.

Μετά το πρώτο σοκ, η κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε ανακοίνωσε ήδη την απαγόρευση του κυνηγιού των λιονταριών στην χώρα, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Σχετικές ειδήσεις