ΚΟΣΜΟΣ

Ο νέος φρικώδης τρόπος εκτέλεσης του Ισλαμικού Κράτους: Ανατινάζουν ζωντανά τα θύματά τους (video)

Ο νέος φρικώδης τρόπος εκτέλεσης του Ισλαμικού Κράτους: Ανατινάζουν ζωντανά τα θύματά τους (video)

Κάθε τους εκτέλεση ξεπερνά σε νοσηρότητα την προηγούμενη: Αυτή τη φορά, η διαστροφή των ακραίων σουνιτών του Ισλαμικού Κράτους ξεπέρασε κάθε όριο: Εκτελούν τους εχθρούς τους ανατινάζοντάς τους ζωντανούς.

Πλέον οι αποκεφαλισμοί του Ισλαμικού Κράτους αποτελούν το λιγότερο σαδιστικό τρόπο εκτέλεσης. Μετά τους πνιγμούς και τις πυρπολήσεις ζωντανών ανθρώπων, οι τζιχαντιστές βρήκαν έναν ακόμη πιο νοσηρό τρόπο εξολόθρευσης των απίστων και των αποστατών: Αναγκάζουν τα θύματά τους να γονατίσουν πάνω σε βόμβες, τις οποίες στη συνέχεια πυροδοτούν, ανατινάζοντάς τους ζωντανούς.

Η νέα «μέθοδος» εξολόθρευσης εφαρμόστηκε σε άγνωστη περιοχή του Αφγανιστάν. Τζιχαντιστές θάβουν τα εκρηκτικά στη γη κι έπειτα βάζουν τους μελλοθάνατους τους οποίους κατηγορούν ως αποστάτες, να γονατίσουν εκεί. Τρέχουν να απομακρυνθούν πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά.

Το βίντεο, κατά την προσφιλή συνήθεια των τζιχαντιστών, έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία, περνώντας από μοντάζ.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο κρατούμενοι, πιθανότατα μέλη της φυλής Shinwari, κατηγορήθηκαν πως βοήθησαν τους Ταλιμπάν να εκδιώξουν το Ισλαμικό Κράτος στην επαρχεία Nangarhar.

Σχετικές ειδήσεις