ΚΟΣΜΟΣ

Έδεσε το στόμα του σκύλου της με μονωτική ταινία και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook (pics)

Έδεσε το στόμα του σκύλου της με μονωτική ταινία και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook (pics)

Άλλη μία «επιστήμονας» της φιλοζωίας θέλησε να κάνει το κομμάτι της ανεβάζοντας περίεργες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν το χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς συνελήφθη και για να αφεθεί ελεύθερη αναγκάστηκε να καταβάλει 3.000 δολάρια.

Η Κίμπερλι Αν Χόουελ θεώρησε λογικό είτε να αστειευτεί (όπως ισχυρίζεται η ίδια) είτε να τιμωρήσει τη σκυλίτσα της ονόματι Λία επειδή γάβγιζε. Έδεσε λοιπόν το στόμα της με γκρι μονωτική ταινία και πόσταρε τις φωτογραφίες στο Facebook γράφοντας ως σχόλιο το... «Χα, χα».

Duct tape dog 2

Για κακή της τύχη, όμως, ένας από τους χρήστες που είδε τις φωτογραφίες, ειδοποίησε την αστυνομία. Η 25χρονη Αμερικανίδα από τη Βόρεια Καρολίνα συνελήφθη και για να αφεθεί ελεύθερη αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, τόνισε ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν δικαιούται να την κατηγορήσει για κακοποίηση της Λία γιατί την αγαπά υπερβολικά και την φροντίζει σαν να πρόκειται για το δεύτερο παιδί της. Οι κτηνίατροι που εξέτασαν τη Λία δεν βρήκαν σημάδια κακοποίησης, αλλά η Χόουελ έπρεπε να τιμωρηθεί έστω και για το τραγικό της χιούμορ ή πιο σωστά την πλήρη έλλειψή του...

Πηγή φωτό: dailyrecord.co.uk

Σχετικές ειδήσεις