ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες: Πρόσφερε τη γλώσσα του σε Θεά και πέθανε από αιμορραγία (video+photos)

Σκληρές εικόνες: Πρόσφερε τη γλώσσα του σε Θεά και πέθανε από αιμορραγία (video+photos)

Τραγικό θάνατο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, βρήκε ένας Ινδός, ο οποίος πρόσφερε τη γλώσσα του ως «υπέρτατη θυσία» σε θεά του ινδουισμού.

Ο 28χρονος Deepak Kal και πατέρας δύο παιδιών, τεμάχισε τη γλώσσα του για… χάρη της Ντέβι, στο πλαίσιο της θρησκευτικής γιορτής Navrati, ωστόσο η οικογένειά του τον εγκατέλειψε αναίσθητο και αβοήθητο μέσα στο ναό για πέντε ολόκληρες ώρες!

Κάνεις μάλιστα και από τους υπόλοιπους πιστούς δεν έσπευσε να τον βοηθήσει, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ήταν… απασχολημένοι, ψέλνοντας ύμνους σε κατάσταση έκστασης, με τους οποίους ζητούσαν από τη Θεά να τον επαναφέρει στη ζωή!

Οι δηλώσεις μάλιστα του ίδιου του πατέρα του 28χρονου επιτείνουν τη φρικαλεότητα της τραγικής ιστορίας.

«Ο γιος μου δεν πέθανε, αλλά η Ντέβι τον κράτησε στην υπηρεσία της και τον τοποθέτησε στα πόδια της, κοντά στο άνθος του λωτού όπου κάθεται», ανέφερε, δηλώνοντας πρόθυμος να… προσφέρει και τον άλλο γιο του αν τον χρειαστεί η Θεά!

india4

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Riaz Sheikh, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ότι η οικογένεια του νεκρού αρνήθηκε να γίνει νεκροψία στη σορό του, διευκρινίζοντας ότι μέχρι τις 4 το πρωί, όσοι ήταν στον ναό έψαλλαν ύμνους για να την ανάστασή του!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πιστοί προσφέρουν… κάτι από τον εαυτό τους σε θεότητες ως πράξη «υπέρτατης θυσίας και προσφοράς».

Το 2008, ο Ghanshyam Kori τεμάχισε επίσης τη γλώσσα του με λεπίδα ξυρίσματος, προκειμένου να την προσφέρει σε θεότητα της περιοχής Satna. Ο 45χρονος έχασε μάλιστα (επίσης) τη ζωή του, αφού αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, δηλώνοντας «πίστη στην θεά»…

Σχετικές ειδήσεις