ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Κολοράντο: Άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε κλινική (video+photos)

Συναγερμός στο Κολοράντο: Άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε κλινική (video+photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κολοράντο τωνΗΠΑ, καθώς άντρας αγνώστου ταυτότητας, εισέβαλε σε κλινική και άνοιξε πυρ προς όλε τις κατευθύνσεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν και τρις αστυνομικοί, ενώ ο δράστης που είναι σύμφωνα με μαρτυρίες λευκού χρώματος, παραμένει ταμπουρωμένος εντός της κλινικής.

coloranto 2

Η αστυνομία του Κολοράντο έχει στήσει επιχείρηση κατά του δράστη όμως δέχεται πυροβολισμούς μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter η τοπική αστυνομία προειδοποίησε ότι «η περιοχή δεν είναι ασφαλής».

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται εντός του κτιρίου.

«Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαιώνει τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και αγνώστου αριθμού πολιτών, η κατάσταση ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί», ανέφερε το μήνυμα από το αστυνομικό τμήμα.

«Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η αξιωματικός Κατρίν Μπάκλει από το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο. «Δεν είμαστε βέβαιοι τι συνδέει το περιστατικό με την κλινική», ανέφερε.

Μια εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις