ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Σκότωσαν την κόρη τους γιατί είχε προγαμιαίες σχέσεις!

Σοκ: Σκότωσαν την κόρη τους γιατί είχε προγαμιαίες σχέσεις!

Μία συκλονιστική ιστορία διαδραματίστηκε στη Γερμανία με πρωταγωνιστές δύο γονείς οι οποίοι έπνιξαν την 19χρονη κόρης τους, επειδή είχε ερωτική σχέση. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν!

Όπως μεταδίδει η Deutche Welle, όταν η μητέρα της 19χρονης, Σχάζια Κ., από το Πακιστάν βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ξέσπασε στην Εισαγγελέα Μπάρμπαρα Ζίγκερ η οποία κατηγόρησε την ίδιαν και τον σύζυγό της για εκ προθέσεως δολοφονία της κόρης τους, φωνάζοντας πως: «Δεν είμαι δολοφόνος!»

Κατά την Γερμανίδα Εισαγγελέα Μπάρμπαρα Ζίγκερ: «Είναι δράστης στον ίδιο βαθμό, όπως και ο σύζυγός της, διότι μαζί σχεδίασαν την ειδεχθή πράξη και την νύχτα που ο άνδρας της έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη τους, αυτή δεν αντέδρασε».

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Σύμφωνα με την Ζίγκερ, το νεαρό κορίτσι προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα χέρια του πατέρα της όταν εκείνος μπήκε στο δωμάτιό της ενώ εκείνη κοιμόταν, έπεσε πάνω της, την ακινητοποίησε και την έπνιξε!

Στη συνέχεια, μάνα και πατέρας έντυσαν τη νεκρή τους κόρη, την έβαλαν στο ασανσέρ όπου νωρίτερα είχαν προνοήσει να καλύψουν την κάμερα που υπήρχε με ταινία και την έθαψαν σε μια ερημική περιοχή όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν από κοινού για πικ νικ!

Οι δύο δράστες ζουν στη Γερμανία τα τελευταία 28 χρόνια. Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, δεν ήθελε να σκοτώσει την κόρη του ενώ κοιμόταν, αλλά την έπνιξε πάνω στον καυγά κι αφού προηγούμενως, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, εκείνη του επιτέθηκε.

Η υπεράσπισή τους, πάντως, ζήτησε από το δικαστήριο να λάβει υπ’ όψιν το πολιτιστικό υπόβαθρο των κατηγορουμένων, δεδομένου ότι κατάγονται από το Πακιστάν όπου οι προγαμιαίες σχέσεις δεν γίνονται αποδεκτές και παραβιάζουν την οικογενειακή τιμή.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδόσει την απόφασή του την Τρίτη (01/12/2015).

Πηγή φωτό: Deuthce Welle

Σχετικές ειδήσεις