ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε το παιδί του στο ξύλο και μετά πέταξε το πτώμα στα γουρούνια

Σκότωσε το παιδί του στο ξύλο και μετά πέταξε το πτώμα στα γουρούνια

Η δίκη του Μάικλ Τζόουνς που αρχίζει σήμερα φέρνει στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα εγκλήματα του 44χρονου ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του 7χρονου γιού του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 29χρονη γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο σύζυγός της, της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί όμως μπαίνοντας στο σπίτι έμειναν άναυδοι από την κατάσταση στην οποία ζούσε η οικογένεια.

Το σπίτι ήταν γεμάτο σκουπίδια και τα παιδιά ήταν εμφανώς κακοποιημένα, είπαν. Μιλώντας με τους γείτονες αποκαλύφθηκε πως η οικογένεια είχε 8 παιδιά και το ένα θεωρεείται εξαφανισμένο από πέρυσι. Ο 7χρονος Tζόνας είπαν οι γείτονες πολύ απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.

Η πίσω αυλή του σπιτιού αποκάλυψε κάτι που άφησε έντρομους τους αστυνομικούς. Υπολείμματα ανθρώπου βρέθηκαν στο σημείο όπου τάιζαν τα γουρούνια. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο κατηγορουμενος σκότωσε το παιδί στο ξύλο και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του στην πίσω αυλή όπου και το έφαγαν τα γουρούνια.

Στη δίκη που αρχίζει σήμερα, αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των τεστ DNA των υπολειμμάτων που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί.

Σχετικές ειδήσεις