ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: 190 χρόνια φυλακή σε μητέρα που έβαζε την κόρη της να ζει με τις κότες

Φρίκη στις ΗΠΑ: 190 χρόνια φυλακή σε μητέρα που έβαζε την κόρη της να ζει με τις κότες

Μια απίστευτη ιστορία φρίκης, την οποία αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους, είδε το φως της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.

Μια μητέρα από την Τζόρτζια καταδικάστηκε σε 190 χρόνια φυλάκιση, καθώς όχι μόνο υπέβαλε την υιοθετημένη κόρη της σε βασανιστήρια, αλλά την είχε κλειδώσει επί εβδομάδες στο κοτέτσι του σπιτιού της!

Η κατηγορούμενη Νταϊάνα Φράκλιν, ήταν μάλιστα κάτι παραπάνω από εριστική στο δικαστήριο, όπου δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η άσπλαχνη μάνα κλείδωνε την κόρη της στο κοτέτσι, στο γκαράζ του σπιτιού, ακόμα και σε μια ντουλάπα για εβδομάδες κάθε φορά, παρέχοντάς της μόνο ελάχιστο φαγητό και νερό για να παραμένει ζωντανή. Παράλληλα, τη χτυπούσε με ραβδί, την έδενε σε δέντρα από το λαιμό, ενώ της έκανε και ηλεκτροσόκ με ένα ειδικό κολάρο για σκύλους που της είχε φορέσει στο λαιμό!

«Θα σου φερθούν καλύτερα στη φυλακή, από ό,τι φέρθηκες εσύ στο παιδί σου», της είπε ο δικαστής, ανακοινώνοντας την ποινή της…

Σχετικές ειδήσεις