ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Αυτός είναι ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου ετών... 131! (pics)

Βραζιλία: Αυτός είναι ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου ετών... 131! (pics)

Οι κάτοικοι της Βραζιλίας λένε ότι ανακάλυψαν τον γηραιότερο άνδρα στον κόσμο, ο οποίος είναι 131 ετών, και ζει με την κατά 69 χρόνια νεότερη σύζυγό του.

Πρόκειται για τον Ζοάο Κοέλιο ντε Σόουζα, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα φέρεται να έχει γεννηθεί στις 10 Μαρτίου 1884!

Φυσικά, αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε θα ανατραπεί κατά πάρα πολύ το ρεκόρ ρου γηραιότερου ανθρώπου στον κόσμο, το οποίο τώρα κρατά ο Ιάπωνας Γιασουτάρο Κόιντε, ο οποίος όμως είναι... μόλις 112 ετών!

gir1

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασαν οι κοινωνικοί λειτουργοί που τον ανακάλυψαν, ο Ζοάο Κοέλιο ντε Σόουζα γεννήθηκε στην πόλη Μερουκόα, στη Σεαρά, περίπου 2.000 μίλια απόσταση από την περιοχή Άκρα, στην οποία ζει πλέον. Τα έγγραφα επιβεβαιώθηκαν από την 62χρονη σύζυγό του και τη 16χρονη εγγονή του.

Ένας από τους κοινωνικούς λειτουργούς, ο οποίος έκανε μια τυπική επίσκεψη για να επιβεβαιώσει ότι ήταν ακόμη ζωντανός και δικαιούται ακόμα σύνταξη, ανήρτησε τις πληροφορίες στο Facebook.

gir2

Το περίεργο ακόμα είναι πως ο Σόουζα έχει και μια κόρη 30 ετών! Αυτό σημαίνει ότι εάν η ηλικία του σήμερα είναι όντως 131 τότε κατάφερε να καταστήσει έγκυο την 32χρονη τότε σύζυγό του, σε ηλικία 101 ετών!

«Κάποιοι αμφισβητούν ότι είναι αλήθεια και κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι αδύνατον για έναν άνθρωπο να ζει τόσα χρόνια. Αυτό με προσβάλλει, διότι τα έγγραφα είναι τεκμηριωμένα και έχουν σταλεί για επιβεβαίωση σε ειδικούς πολλές φορές, ώστε να αποδειχθεί η γνησιότητά τους», δήλωσε η 30χρονη κόρη του, Σιρλέν Σόουζα.

Σχετικές ειδήσεις