ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος και μυστήριο σε πτήση της American Airlines: Άρχισαν να λιποθυμούν επιβάτες και πλήρωμα!

Τρόμος και μυστήριο σε πτήση της American Airlines: Άρχισαν να λιποθυμούν επιβάτες και πλήρωμα!

Απίστευτο περιστατικό με τους επιβάτες να χάνουν τις αισθήσεις τους τη στιγμή που το αεροπλάνο βρισκόταν στη μέση του Ατλαντικού.

Ξαφνικά κατά την διάρκεια της πτήσης, η αεροσυνοδός λιποθύμησε και ακόμα 7 επιβάτες άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι υπόλοιποι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να ρωτούν το αν υπάρχει ιατρός στο αεροπλάνο, με τον κυβερνήτη να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου και να δηλώνει κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης.

Έτσι το αεροπλάνο που είχε απογειώθηκε από το Λονδίνο με κατεύθυνση προς το Λος Άντζελες, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και μόλις προσγειώθηκε στο Heathrow, ασθενοφόρα και νοσοκόμοι περίμεναν τους επιβάτες για να τους βοηθήσουν.

30A4097700000578 3419458 Emergency Those on board the American Airlines flight AA109 have m 34 1453929747563

Δεν επετράπη σε κανέναν επιβάτη να βγει από το αεροπλάνο μέχρι να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ κατασχέθηκαν και όλες οι αποσκευές από τις Αρχές.

Η American Airlines αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν με άλλη πτήση για το Λος Άντζελες.