ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! Έκοψε το πέος του επειδή η γυναίκα του τον απάτησε με τον αδερφό του (pics+vid)

ΣΟΚ! Έκοψε το πέος του επειδή η γυναίκα του τον απάτησε με τον αδερφό του (pics+vid)

Ο 24χρονος Ντάνκαν Μοσέτι επιτέθηκε στην 20χρονη σύζυγό του, Μάργκαρετ, με ένα κουζινομάχαιρο την ώρα που κοιμόταν.

Ο Ντάνκαν Μοσέτι επιτέθηκε στη σύζυγό του, Μάργκαρετ, με ένα κουζινομάχαιρο την ώρα που κοιμόταν καθώς έμαθε πως τον απάτησε με τον αδερφό του.

Ο 24χρονος, θέλοντας να πάρει εκδίκηση, απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα και το παιδί τους, ωστόσο στο τέλος αποφάσισε να κόψει το πέος του και... να το πετάξει από το παράθυρο!

Η Μάργκαρετ περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως ξύπνησε επειδή ένιωθε έναν πόνο στο στήθος της: «Γύρω στις τρεις ξύπνησα από πόνο στο στήθος. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου, αντίκρισα τον σύζυγο μου με το μαχαίρι. Άρχισε να ουρλιάζει και με απείλησε πως θα σκοτώσει το παιδί».

ke

Η γυναίκα έφυγε τρέχοντας από το σπίτι και φώναξε τους γείτονες. Μόλις γύρισε, είδε τον Ντάνκαν λιπόθυμο σε μία λίμνη αίματος. Ο ίδιος είχε κόψει το πέος του και το είχε πετάξει από το παράθυρο του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Η 20χρονη μιλώντας από το νοσκομείο δήλωσε: «Ο Ντάνκαν μου είπε πως έχει αδιάσειστα στοιχεία πως είχα σχέση με τον αδερφό του. Μου ζήτησε διαζύγιο και με παρότρυνε να παντρευτώ τον Τζορτζ που έχει χρήματα. Μου υποσχέθηκε πως θα κάνει κάτι για να το μετανιώσουμε».

Σχετικές ειδήσεις