ΚΟΣΜΟΣ

Χιούστον: Αεροσυνοδός άνοιξε τη σκάλα έκτακτης ανάγκης και... έφυγε από το αεροπλάνο! (vid)

Χιούστον: Αεροσυνοδός άνοιξε τη σκάλα έκτακτης ανάγκης και... έφυγε από το αεροπλάνο! (vid)

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον

Αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της αφού προσγειώθηκε στο Χιούστον προκειμένου να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες, σύμφωνα με αξιωματούχο της αεροπορικής εταιρείας.

«Εξ όσων γνωρίζουμε χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εσκεμμένα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι της εταιρείας συνομιλούν με την αεροσυνοδό για να κατανοήσουν τους λόγους που εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα.

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχετικές ειδήσεις