ΚΟΣΜΟΣ

Νέα φρίκη από τους τζιχαντιστές: Σφαγίασαν 175 από τους 300 απαχθέντες εργάτες

Νέα φρίκη από τους τζιχαντιστές: Σφαγίασαν 175 από τους 300 απαχθέντες εργάτες

Οι τζιχαντιστές σφαγίασαν 175 από τους 300 εργάτες που απήγαγαν από εργοστάσιο τσιμέντου, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ

Περίπου 300 εργάτες απήχθησαν από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους την Πέμπτη (07/04) από εργοστάσιο τσιμέντου σε περιοχή βορειοανατολικά της Δαμασκού.

Οι τζιχαντιστές σφαγίασαν 175 από τους 300 εργάτες που απήγαγαν από εργοστάσιο τσιμέντου, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η διεύθυνση της εταιρείας είχε ενημερώσει το υπουργείο Βιομηχανίας της χώρας για την απαγωγή των εργαζομένων και για την αδυναμία να επικοινωνήσει μαζί τους.

Παράλληλα, από το απόγευμα της Παρασκευής (08/04), οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους άρχισαν να απελευθερώνουν ορισμένους από τους δεκάδες εργάτες της τσιμεντοβιομηχανίας, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Συρία από την αρχή του πολέμου, το 2011.

Δημοτικοί αξιωματούχοι από δύο γειτονικές πόλεις κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους τζιχαντιστές προκειμένου οι τελευταίοι να αφήσουν ελεύθερους τους 170 εργάτες που κρατούν.

Σχετικές ειδήσεις