ΚΟΣΜΟΣ

Κατήγγειλε κύκλωμα ναρκωτικών πριν αυτοκτονήσει και 3 χρόνια μετά δικαιώθηκε

Κατήγγειλε κύκλωμα ναρκωτικών πριν αυτοκτονήσει και 3 χρόνια μετά δικαιώθηκε

Έχοντας στη διάθεσή της τα ονόματα των εμπόρων, η ιταλική αστυνομία ξεκίνησε μια μακρά έρευνα, η οποία οδήγησε στη σύλληψη τη Μεγάλη Τετάρτη (27/04) το πρωί 4 ανθρώπων που φέρονται να είναι οι επικεφαλής του δικτύου

Έπειτα από έρευνα τριών χρόνων, η αστυνομία των ιταλικών σιδηροδρόμων ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε ένα κύκλωμα διακινητών ναρκωτικών ουσιών, μετά την αποστολή ενός μηνύματος από το κινητό που έστειλε ένας τοξικομανής στους γονείς του λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Τον Απρίλιο του 2013, ο νεαρός άνδρας έστειλε τα ονόματα των προσώπων που του προμήθευαν ναρκωτικά στους γονείς του και κατόπιν έπεσε στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού του Λανούβιο, στη Ρώμη όπου σκοτώθηκε από ένα διερχόμενο τρένο.

Έχοντας στη διάθεσή της τα ονόματα των εμπόρων, η ιταλική αστυνομία ξεκίνησε μια μακρά έρευνα, η οποία οδήγησε στη σύλληψη τη Μεγάλη Τετάρτη (27/04) το πρωί 4 ανθρώπων που φέρονται να είναι οι επικεφαλής του δικτύου.

Οι διακινητές προμήθευαν «σημαντικές ποσότητες» διαφόρων ειδών ναρκωτικών στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ρώμης.
Κατά τη σύλληψη των υπόπτων οι αρχές κατέσχεσαν 20 κιλά κοκαΐνης, ένα περίστροφο και περίπου 400.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Σχετικές ειδήσεις