Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν πρέπει να με αγγίζεις»: Νέο βίντεο-σοκ από τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία (Pics & Vid)

Newsbomb

Νέα πλάνα από τις σεξουαλικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς σε κεντρική πλατεία της Κολωνίας στη Γερμανία, δείχνουν την παντελή ανικανότητα των γερμανών αστυνομικών να αντιμετωπίσουν το πλήθος που είχε βγει εκτός εαυτού.

Περισσότερες από 1.100 μηνύσεις κατά αγνώστων κατατέθηκαν σχετικά με το χάος που επικράτησε έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκ των οποίων εκατοντάδες αφορούσαν σε αδικήματα σεξουαλική φύσης.

Το αδημοσίευτο έως σήμερα βίντεο δείχνει αστυνομικούς να συμπλέκονται με μεγάλο αριθμό νέων ανδρών, καθώς πυροτεχνήματα εκρήγνυνται μέσα στο πλήθος, ενώ μια γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «δεν πρέπει να με αγγίζεις, δεν πρέπει να με αγγίζεις».

Σύμφωνα με την αστυνομία της γερμανικής πόλης, εκατοντάδες καταγγελίες κατατέθηκαν εκείνη τη νύχτα από γυναίκες οι οποίες ανέφεραν ότι ξαφνικά περικυκλώθηκαν από μεγάλο αριθμό ανδρών που προσπάθησαν να τις θωπεύσουν μέσα από τα εσώρουχα τους, καθώς άλλοι προσπαθούσαν να κλέψουν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια μέσα από τις τσάντες τους.

cologne 1

Το βίντεο δημοσιεύθηκε λίγες μόλις μέρες αφότου η αστυνομία στην Ελβετία συνέλαβε τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν ο βασικός οργανωτής και επικεφαλής των επιθέσεων, έπειτα από κλοπή σε παντοπωλείο στα σύνορα με τη Γερμανία.

Ο 19χρονος συνελήφθη καθώς έφευγε από κατάστημα, όπου αυτός και ένας φίλος του είχαν κλέψει τσιγάρα και άλλα μικροαντικείμενα.

Ο έλεγχος των στοιχείων του αποκάλυψε ότι ήταν ένας από τους «βασικούς υπόπτους» των σεξουαλικών επιθέσεων και ληστειών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία.

Source: DailyMail.co.uk