ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός ο άνθρωπος βγάζει 90 ευρώ το… δευτερόλεπτο! Δείτε πώς και ποιος είναι (photos)

Αυτός ο άνθρωπος βγάζει 90 ευρώ το… δευτερόλεπτο! Δείτε πώς και ποιος είναι (photos)

Κάθε επαφή με την έννοια του χρήματος, όπως την αντιλαμβάνεται ο κοινός μέσος άνθρωπος, έχει χάσει ο Hassanal Bolkiah.

Και πώς όχι όταν γίνεται πλουσιότερος κατά 90 ευρώ κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, με αποτέλεσμα να έχει ό,τι (υλικό) θελήσει, ακριβώς τη στιγμή που το θελήσει!

Όσο για το πώς τα καταφέρνει; Είναι… απλά ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, ενός μικροσκοπικού βασιλείου στο νησί Βόρνεο που τυγχάνει να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου!

HassanalBolkiah

Και αν δεν σας έπιασε ακόμα θλίψη και ίλιγγος από τα αστρονομικά ποσά που κερδίζει ο Hassanal Bolkiah κάναμε τους πολλαπλασιασμούς και σας ενημερώνουμε ότι βγάζει 5.400 ευρώ κάθε λεπτό, 324.000 ευρώ την ώρα και 776.000 ευρώ την ημέρα! Δηλαδή μόλις 54.432.000 ευρώ την εβδομάδα!

Περιττό να σας πούμε επίσης ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και χρησιμοποιεί παντού χρυσό! Από τα μαχαιροπίρουνα που τρώει μέχρι την τουαλέτα και τα αυτοκίνητά του…

Συγκεκριμένα, στο φτωχικό του έχει 257 μπάνια, φτιαγμένα από χρυσό και ασήμι, αλλά και 650 σουίτες τα έπιπλα της κάθε μίας κοστίζουν τουλάχιστον 150.000 ευρώ!

HassanalBolkiah1

Παράλληλα, ο Σουλτάνος έχει το δικό του… Boeing 747, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις μετακινήσεις του, άλλα και έξι μικρότερα αεροσκάφη, όπως και δύο ελικόπτερα για τις πιο κοντινές αποστάσεις.

HassanalBolkiah3

Για τις ανάγκες, δε, των ταξιδιών του στη Μεγάλη Βρετανία, η Rolls Royce σχεδίασε αποκλειστικά γι΄αυτόν ένα αυτοκίνητό της που μοιάζει με… Porsche!

HassanalBolkiah4

Σύμφωνα μάλιστα με την Wikipedia ο Σουλτάνος του Μπρουνέι έχει στην κατοχή του (μέχρι την ώρα που γράφτηκε το άρθρο):

531 Mercedes-Benzes
367 Ferraris
362 Bentleys
185 BMWs
177 Jaguars
160 Porsches
130 Rolls-Royces
και 20 Lamborghinis

Συνολικά διαθέτει 1.932 αυτοκίνητα…

Σχετικές ειδήσεις