ΚΟΣΜΟΣ

«Τι δώρο είναι αυτό – Πάρτο πίσω» - Σάλος με το e-mail νύφης σε καλεσμένη

«Τι δώρο είναι αυτό – Πάρτο πίσω» - Σάλος με το e-mail νύφης σε καλεσμένη

Και όμως συνέβη και αυτό!

Νύφη έστειλε e-mail σε καλεσμένη διαμαρτυρόμενη για το δώρο αξίας 125 ευρώ. Όχι δεν το θεώρησε ακριβό...

Η καλεσμένη έγραψε στο φόρουμ Mumsnet ζητώντας συμβουλές, όταν η νύφη – μία πρώην συνάδερφός της – της είπε πως η οικονομική δωρεά ύψους 120 ευρώ που έκανε για το γάμο τους, άφησε έκπληκτο το ζευγάρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Independent, το ζευγάρι στο mail που απέστειλε στην καλεσμένη τους την ενημέρωναν πως η συνεισφορά της «δεν ταίριαζε με την θέρμη των ευχών της για τη μεγάλη τους ημέρα», ενώ την… παρότρυναν… να στείλει και κάτι άλλο.

«Σας παρακαλώ, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω τώρα; Ποτέ ξανά δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν – αλλά από την στιγμή που το έκαναν, θα πρέπει να απαντήσω ή να τους αγνοήσω;» έγραψε η καλεσμένη στο συγκεκριμένο blog.

Οι απαντήσεις που έλαβε πολλές. Κάποιοι της πρότειναν να ακυρώσει τη δωροεπιταγή, ενώ κάποιοι άλλοι της συνέστησαν να ενημερώσει τους κοινούς τους φίλους και να αγνοήσει το e-mail.

Ένας χρήστης με το όνομα Eitak22 έγραψε: «Θα έστελνα απάντηση στο e-mail τους και θα επισύναπτα τυχόν κοινούς φίλους για να το δουν. Είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για ένα δώρο που δεν αποτελεί υποχρέωση και πολλοί άνθρωποι δεν θα έδιναν τόσα πολλά σε έναν πρώην συνάδερφο».

Το τι έπραξε τελικά κανείς δεν το γνωρίζει, το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως θα σκεφτεί καλά σε ποιο γάμο θα παρευρεθεί από εδώ και πέρα και τι δώρο θα κάνει στο ζευγάρι...

Σχετικές ειδήσεις